سردار شهید محمد غیبی
زندگی نامه شهید محمد غیبی
شهید محمد غیبی در اول خرداد ماه سال ۱۳۴۰ محمّد عزیز پا به عرصه حیات گذاشت. محمّد غیبی دوران کودکی را در شیراز و در جوار بارگاه ملکوتی شاه چراغ احمد بن موسی(علیه السلام) گذراند.
دوران تحصیل را تا سوم متوسطه ادامه داد و این در حالی بود که کشور اسلامی مان در بحبوحهی موج عظیم انقلابی اسلامی قرار داشت.
شهید محمد غیبی هم دوش و هم صدا با مردم انقلابی با شرکت در تظاهرات و راهپیمایی ها و با پخش اعلامیه های حضرت امام خمینی(ره) از هیچ کوششی در جهت اعتلای فرهنگ اسلام در جامعه دریغ نداشت.
شهید محمد غیبی جزء اولین کسانی بود که پس از آغاز جنگ، عاشقانه پا به عرصه های نبرد گذاشت و تا لحظه شهادت بطور مستمر در جبهه های حق علیه باطل بود.
شهید محمد غیبی در غالب عملیاتها از جمله عملیاتهای فتح المبین، بیت المقدس، بدر و کربلای چهار و پنج شرکت داشت و به علت استعدادهای درخشانی که از خود بروز داد از همان ابتدا مسؤولیتهای مهمی بر عهده او نهاده شد.
از جمله: مسؤولیت گردآنهای قائم و قائم مقامی تیپ امام سجاد(ع) بود. ولی عزت این بزرگ مرد ما نه در فرماندهی او، که در فرمانبرداری تام و تمام از حضرت ربِّ جلیل، و اولیای به حقش بود.
لذا حضور مداوم در جبههها شهید محمد غیبی را طلب کار جلوه نمیداد بلکه این تلاش را ادای دین و انجام وظیفه بر خود میدانست.
مثل درخت پرثمری بود که با رشد و کسب معرفت سر به زیر تر میشد و تواضع و فروتنی او بیشتر میشد، ایمان و اخلاص، که زیبنده مردان الهی است شاکله این مرد میدان رزم و استواری شده بود و ظهور این معرفت در چهرهی همیشه متبسّمش نمایان بود.
شهید محمد غیبی که بارها آماج تیر و ترکش قرار گرفته بود با تمسک به یاران امام مظلومش که طالب کشته شدن چندین باره برای مولای خود بودند بارها تا مرحله شهادت رفت و برگشت تا با جانفشانی بیشتر نزد ارباب شیفتگی کند. ولی سرانجام در بیست و پنجم دیماه هزار و سیصد و شصت و پنج همراه دو یار دیرینه اش شهیدان هاشم اعتمادی و جواد روزیطلب عاشقانه دعوت حضرت حق را لبیک گفت و با جسمی صد چاک در دامان امام شهیدان حضرت ابا عبد اللّه الحسین(ع) مشرف به محضر حضرتش شد.
ننگرد دیگر به سرو اندر چمن
هر که دید آن سرو سیم اندام را
صبر کن حافظ به سختی روز و شب
عاقبت روزی بیابی کام را
روحش شاد