شهدا

شهید منصور مظلومی

زندگی نامه شهید منصور مظلومی

در ماه رجب، ماه ولایت و امامت، چراغ خانۀ پیرغلامِ حضرت اباعبداللّه‌الحسین علیه‌السلام «علی اکبر مظلومی» شاعر و مداح اهل‌بیت علیهم‌السلام منوّر به قدوم کودکی شد که زندگیِ سراسر نور او در آینده‌ای نه‌چندان دور موجبات سربلندی را برای خود و خانواده رقم زد.
نام او را منصور گذاشتند چرا که باید جزء یاران امام خمینی رحمه‌اللّه‌علیه باشد.
هوش و استعداد بالای منصور، همراه با نعمت والدینی فداکار و دلسوز، اکسیری شد که این جوان را در بین هم‌سن و سال‌های خود برتری‌های چشمگیری بدهد.
منصور که از استعداد و هوشی بالا برخوردار بود دوران تحصیلش را تا مدرک دیپلم فنی ادامه داد و در این ایّام با انقلابیون شهر در پخش اعلامیه‌های امام خمینی رحمه‌اللّه‌علیه، مردم را در حرکت انقلاب تحریک می‌کرد.
تقوا، تعهّد و شجاعتِ مثال‌زدنی او نشان از تربیت صحیح و حرکت الهی وی داشت.

شهید منصور مظلومی

در انجام واجبات و ترک محرمات تقیّد خاصی داشت و مطالعۀ کتاب‌های شهید مطهری و تامّل در نهج‌البلاغه جزء برنامۀ زندگی او بود.
شهید منصور مظلومی با ورود به سپاه پاسدارانِ انقلاب اسلامی راه خود را برای حضور جدی در جبهه‌های نبرد مشخص کرد.
در چندین عملیات شرکت جست و در عملیات «بستان» مجروح شد.
حضور مداوم او همراه با احساس مسئولیتی که داشت چنان بود که سِمت‌های فرماندهی دسته تا فرماندهی گُردان را تجربه کرد.
در مدّتی که فرماندهی گردان ۹۱۶ لشکر ۱۹ فجر را بر عهده داشت، در جبهه‌های غرب و جنوب حضور داشت.
در سال ۶۱، این گردان به‌عنوان اوّلین نیروی اعزامی استان فارس به جبهه‌های غرب اعزام شد و مسئولیت حفاظت از جاده‌های مواصلاتی سردشت و مریوان را بر عهده داشت.

از آن‌جا که این محور از اهمیت خاصی برخوردار بود، شهید منصور مظلومی به‌طور مرتّب در این محور در حال رفت‌وآمد و سرکشی از نیروهای خود بود. وی در این سعی و تلاش، با چشمانی اشک‌بار از توسّل به حضرت اباعبداللّه‌الحسین علیه‌السلام، همراه با شهید اصغر جعفری، در حال گشت‌زنی بود که خودروی ایشان واژگون می‌شود. شهید مظلومی در حالی‌که ذکر «حسین حسین» بر لب داشت دعوت حق را لبیک گفت و به محبوب خود رسید.

چه زیباست وقتی که جسم مبارک او را برای غسل آماده می‌کنند و او را روی سنگ غسال‌خانه می‌گذراند ثمرۀ عمری عاشقی و ارادت به حضرت اباعبداللّه‌الحسین علیه‌السلام همچون مُهری روی سینۀ منصور نقش می‌بندد و نام «حسین» علیه‌السلام را بر روی سینۀ او نمایان می‌کند و همچون خورشیدی نورافشان، ارادت قلبیِ او را به نمایش می‌گذارد و اینچنین است رسم وفاداری.

 

از آب دیده صد ره طوفان نوح دیدم
وز لوح سینه نقشت هرگز نگشت زائل

زمان شهادت منصور مظلومی

در تاریخ ۲۷ اردیبهشت ۱۳۶۱، همزمان با ماه رجب که ماه تولّد منصور بود، عروج این عاشق حسینی رقم خورد و در صف اصحاب امام حسین علیه‌السلام قرار گرفت و در تاریخ سوم خرداد، همزمان با فتح خرمشهر به خاک سپرده شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا